Välj datum

i ett hus vid skogens slut

Turteatern / Kärrtorp

lör 28 okt kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 2 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 3 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 4 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 5 nov kl 16.00 – AVSLUTAD
tor 9 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 10 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 11 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 12 nov kl 16.00 – AVSLUTAD
tor 16 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 17 nov kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 18 nov kl 19.00 – AVSLUTAD

Vid civilisationens ände tittar människan yrvaket upp. En ångest som liknar en tomhet dånar i hennes inre. Strategierna för distraktion fungerar inte längre. Information flödar in i henne utan att hitta fästpunkter, politiken är lika död som de för länge sedan bortglömda gudarna, och själva pengasystemet har visat sig vara fejk. 

Människan står svarslös. Sedan springer hon till skogs. Men skogen är inte längre skogen. Träden i den har tätnat. Den luktar av vildsvin och harpest. Marken vibrerar. Och i brynet rantar en stuga runt på kycklingfötter. 

i ett hus vid skogens slut är en odyssé genom sagan och mytologin och ett möte med deras häxor, kvinnomonster och underjordiska gudinnor.

Föreställningslängd: 1,5h

Av:Annika Nyman. Koncept:K.Polyfon. Regi:Gustav Englund. Dramaturgi: Annika Nyman. Scenografi och ljusdesign:Ivan Wahren. Ljuddesign: Niclas Anderstedt Lindgren. Kostymdesign: Annika Tosti. Kostymassistent: Hedda Lundström. Medverkande på scenen: Petra Fransson, Sophie Augot och Emelia Sallhag (praktikant från Teaterhögskolan i Malmö). Teknisk samordning: Josef Moberg. Teknik: Paul Karlsson. Produktion: Siri Nyke. Projektledning K.Polyfon: Gustav Englund. Ledning Turteatern: Marie Nikazm Bakken, Siri Nyke. Kommunikation: Mandy Algeborg. Foajéansvar: Tina Tufan. Foto: Milja Rossi. Grafisk formgivning: Mani/Mattias Broberg. Producent: K.Polyfon och Turteatern. Finansiering: K.Polyfon: Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Region Stockholm, Sveriges författarfond. Turteatern: Kulturrådet, Stockholms stad samt Region Stockholm.

 

 

Synpunkter?