Välj datum

Biljettsystem för arrangörer

Är du en arrangör? Hör av dig till oss på Kulturbiljetter!

Ring oss på 08 - 50 25 40 80 eller mejla oss på info@kulturbiljetter.se.

Jag vill bli uppringd

Skicka ditt nummer till Kulturbiljetter

Jag vill veta mer per mejl

Skicka din mejladress till Kulturbiljetter

Avlastning och trygghet

Vår biljettförmedling är ett utmärkt komplement som säkrar dina biljettintäkter på förhand och samtidigt frigör värdefull arbetstid när behovet att administrera biljetter på egen hand minskar.

Generösa villkor

Hos oss är du förskonad från såväl bindningstid, startavgifter som krav på exklusivitet. Är du nöjd vill du troligtvis fortsätta samarbetet, om du mot förmodan är missnöjd ska du enkelt kunna säga tack och bock.

Lättillgänglig kundtjänst

Det är en trygghet att veta att Kulturbiljetters kundtjänst finns lättillgänglig via mejl och telefon - både för dig och dina besökare. Du som arrangör kan enkelt nå oss sju dagar i veckan.

Smidigt biljettverktyg

"Förköp – toppen! Men alla biljetter som vi sköter själva då?". Kulturbiljetter har utvecklat ett kostnadsfritt biljettverktyg som förenklar ert interna arbetsflöde och förebygger dubbelbokningar.

Webbaserat biljettsystem

Vårt webbaserade biljettsystem är helt installationsfritt – du kan logga in från vilken dator du vill, när du vill. Uppdateringar och backup sköter vi åt dig.

Enkel prissättning för dig som arrangör…

Kulturbiljetters enda biljettavgift är en ordinarie provision för de biljetter vi förmedlar åt dig. Alla andra biljetter sköter du kostnadsfritt i biljettverktyget.

… såväl som för dina besökare

Hos Kulturbiljetter slipper dina besökare serviceavgifter. Lika självklart som att besökare inte ska betala en extra avgift för regissör eller ljudtekniker, lika självklart är det för oss att inte lägga på en biljettavgift för dina besökare. En upplevelse, ett pris!

Användarvänlig utformning

Tack vare enkla menyer, smidiga sökfunktioner och tydliga förklaringar nära till hands förenklas och fördjupas ditt arbete.

Tydlig helhetsöversikt

Pedagogisk och lagom detaljerad presentation av statistik i realtid blåser liv i torra siffror och ger dig en ögonblicksbild av din verksamhet.

Nykomling eller etablerad?

Kulturbiljetter lanserades 2012. Med över 6 år i ryggen och över 300 samarbeten är vi övertygade om vår lyhördhet för arrangörers olika behov och vår förmåga att tillfredsställa dessa med smidiga lösningar.

Några arrangörer som samarbetar med oss just nu

PygméteaternTantteaternTeater De VillCameleonternaTeater BarbaraArbogateaternFirstborn DramaTeater7Rudbecks musikklasserStenegårdSilwerulv Historiska EventTeater TrePantomimteaternÅrsta ScenfolkTurteaternSpångs orkester
Synpunkter?