Välj datum

Biljettsystem för arrangörer

Är du en arrangör? Hör av dig till oss på Kulturbiljetter!

Ring oss på 08 - 50 25 40 80 eller mejla oss på info@kulturbiljetter.se.

Jag vill bli uppringd

Skicka ditt nummer

Jag vill veta mer per mejl

Skicka din mejladress

Inte en nackdel att förköpa på nätet

Vi drar av en fast provision per biljett som vi sålt. Inga andra kostnader tillkommer.

Biljettköpare slipper serviceavgifter när de betalar – på så sätt blir det ingen nackdel att förköpa biljetter. Och ni får större intäkter säkrade på förhand.

Hantera biljetter kostnadsfritt

Biljetter som du själv eller ett ombud hanterar, såsom fribiljetter, fakturerade biljetter och biljetter sålda i andra kanaler kan du administrera i våra verktyg. Du samlar dina biljetter och får en översikt på din försäljning. Superlätt och kostnadsfritt.

Stora som små

Vi är ett biljettsystem för små såväl som stora arrangörer. Har du ett biljettsläpp där du säljer slut direkt? Ett litet evenemang? Oavsett så är du alltid välkommen att sälja dina biljetter genom oss och vi har lösningar som du kan känna dig trygg med (se vår upptid senaste 3 månaderna).

Utbetalning när du vill

Du begär utbetalning och vi betalar ut dina biljettintäkter. Svårare än så är det inte. Om du behöver få ut pengar innan evenemanget är avslutat så fixar vi det.

Du får en sammanställning till varje utbetalning som redovisar försäljning, moms, provision, rabatter och återbetalningar.

Marknadsföring

Vi gör utskick till tiotusentals personer varje månad och marknadsför de evenemang som vi säljer till, så långt som det är möjligt. Hör gärna av dig om du har nåt erbjudande som du vill få ut.

Biljettbyten och återbetalningar

Vi hjälper gärna till att byta datum på biljetter vid behov. Behöver en biljett återbetalas så fixar vi det. Det är en trygghet ifall oturen är framme och evenemanget blir inställt. Inga kostnader tillkommer.

Kundtjänst för alla

Mejla eller ring oss och ställ dina frågor, diskutera dina behov – vi finns här för att hjälpa till. Naturligtvis hjälper vi även biljettköpare och tar hand om dina kunder.

Ändra dina evenemang när du vill

Du lägger snabbt och enkelt upp ett evenemang. Vi hjälper dig så att allt blir rätt. Sen gör du själv ändringar när du vill.

Smidigt insläpp

Du scannar biljetter genom webbläsaren. Ingen app behöver installeras och du behöver ingen särskild hårdvara. Det är lika lätt att släppa in enstaka personer som stora sällskap. Du kan även använda dig av insläppslistor.

Några arrangörer som samarbetar med oss just nu

CameleonternaTeater ReflexJFK StudioPygméteaternRoyal FestivalsTeater De VillHökis VisrumStudieförbundet Bilda MittTeater TribunalenTurteaternKulturföreningen Röda LadanÖstersunds TeaterverkstadPantomimteaternNacka MusikskolaDen Lilla TeaternTeater Elin
Synpunkter?