Välj datum
Bitch

Bitch

AUGUSTI

En Bitch anlägger bränder; hon är en farlig och lättretlig karaktär som attackerar utan att fråga först. Hon ser sig själv som en hjälte och använder magiska krafter till att rädda världen från galenskap. Hon bär på en enorm energi och när hon möter mörka krafter låter hon sina inre eldslågor slicka dem. Bitchens kraft är stark men inte fientlig, högljudd med en röst som klyver berg. Hon älskar att skaka alla sina kroppsdelar och har en tendens till övermod. Bitchen har en okrossbar förbindelse till sin flock oavsett var i världen flocken befinner sig och tillsammans praktiserar de bitchcraft.

Platser kvar:
STOCKHOLM, Kärrtorp, TURTEATERN
The End of Books

The End of Books

SEPTEMBER

I en tid där bokens död årligen förutspås, tar Sticky Drama utgångspunkt i Octave Uzannes novell ”The End of Books” från 1894 för att producera en ljudbaserad teaterföreställning där den föränderliga bilden av författaren och läsaren undersöks. 

Platser kvar:
JOHANNESHOV, Kärrtorp, TURTEATERN
Nosferatu 2: vampyrens återkomst

Nosferatu 2: vampyrens återkomst

OKTOBER

Nosferatu är tillbaka!

I en klassisk uppföljare som välkomnar såväl återvändare som nya skräckfantaster följer vi med vår favoritvampyr på nya rysliga äventyr och pirriga överraskningar. Tillsammans med vännen Fladderfredrik packar Nosferatu in sig i kistan och lämnar sitt mörka slott. Vågar du följa med?

Platser kvar:
KÄRRTORP, STOCKHOLM, Turteatern, lilla scen
Kvinnor och skog

Kvinnor och skog

NOVEMBER

Med sitt nya verk Kvinnor och skog ger sig koreografen Hagar Malin Hellkvist Sellén/MHS med team in i skogen och i kast med det långa perspektivet. 

Platser kvar:
STOCKHOLM, Kärrtorp, Turteatern
Synpunkter?