Välj datum

vARG (4-7 år) - Digital föreställning

Vad händer när jag blir arg? En fysisk, absurd och komisk
föreställning om att sätta gränser och våga bli arg. 
Varför ska det vara så svårt att bli arg undrar en? 
Ilskan blir till tårar och kanske går det bättre sen.
Är det lättare att vara arg om man blir en varg?

Idé Per Dahlström och Anna Svensson Kundromichalis.

vARG är en föreställning som handlar om känslor och om en som blev så arg så den blev en varg. Men framförallt så handlar den om två grannar i ett hus. En som precis flyttar in och den andre som har bott i trappuppgången väldigt länge. En av grannarna är nyfiken på den andre medans den bara vill vara ifred. Om olika viljor och behov, där en vill dansa med hög musik och den andre vägg i vägg bara vill ta det lugnt och sticka. Om att bli störd, bli sur, bli arg och om konsekvenserna av det. Om att knacka argt i väggen och titta in i brevlådan av ilska eller nyfikenhet. Men också om viljan att mötas, lära känna varandra och om att leka och busa tillsammans. Och vad som händer mitt i leken när någon bara försvinner. Om tomhet och ensamhet.

Idè Anna Svensson Kundromichalis & Per Dahlström Regi Anna Svensson Kundromichalis Medverkande Per Dahlström & Tilda Henriksson Scenografi & kostym Lina Serning Dramaturg Kersti Björkman Musik Safoura Safavi Ljus & teknik Anthony Cooks Mask Helena Bernström Foto Martin Skoog Filmproduktion Alex Hinchcliffe Illustrationer Stavros Svensson Kundromichalis Producent Lina Karlmark Konstnärlig ledare Sara Myrberg

24 april kl. 13.00 och 15.00 visar vi en digital föreställning av vARG. Biljettpriset är 120 kr per hushåll.
Ni får en länk som ni klickar på - så kan ni se föreställningen hemifrån soffan. Innan och efter föreställningen får barnen träffa våra skådespelare i ett interaktivt möte på zoom.

Föreställningen är ungefär 30 minuter (exkl. för- och eftersnack) och passar barn 4-7 år.

Obs! Vi stänger biljettbokningen 1 timme innan föreställningen börjar - köp dina biljetter i god tid!

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?