Välj datum

Illervillervalla (3-6 år)

Halva tiden, dubbel nytta! Förskolan Gnagaren står inför omskakande förändringar!

Regler, regler och åter regler – vissa förstår man, andra inte. Att man ska sitta stilla och äta äpple, det förstår man, men varför man inte får åka rutschkana samtidigt, det är det ingen som förstår. Vem bestämmer över bestämmandet på det här stället?

Krav och förväntningar växer plötsligt i en hisnande takt. Illrar fostras nu med en turbohastighet. Att lära sig geografi och tunnelgrävning samtidigt är väl inga problem?

Spara, spara, spara! På tid! Tid är pengar.

Pedagogerna, som tidigare kunde lockas in i lekbubblans tidlösa rytm, har dragits in i en villervalla av att skynda och regler.

Något måste göras! Revolution!

I detta actionfyllda äventyr, "Illervillervalla," får vi på ett varmt och humoristiskt sätt beröra frågor om barn, makt och samhälle på en nivå som når alla, stora som små. 

Regissören Liv Elf Karlén och skådespelarna Karin Bergstrand och Otto Milde gestaltar detta fantastiska äventyr med deras oöverträffliga humoristiska timing, vilken tar avstamp i deras gedigna bakgrund som clowner och inom den fysiska teatern.

 

Regi Liv Elf Karlén Medverkande Karin Bergstrand och Otto Milde Musik Otto Milde Scenografi/kostym/dockor Hanna Cecilia W Lindkvist Sömnad Amanda Wisselgren Tekniker Anthony Cooks Ljusdesign Marta Khomenko Dekorbygge Svensk Dekorproduktion AB Mask Johanna Rönnbäck Illustratör Emma Rendel Pedagogmaterial Kersti Björkman Dockinstruktör Jenny Bjärkstedt Producent Sara Ulvenstrand 

Köp biljetter
Synpunkter?