Välj datum

Malin Sallstedt - "Bloom free" - releasekonsert

Köp biljetter
120 kr – 300 kr

Teater 3 / Södermalm

fre 24 maj kl 20.00 – AVSLUTAD

MALIN SALLSTEDT, singer/songwriter från Huddinge, släpper i maj 2019 debutalbumet Bloom free, utgivet på Havtorn Records. Skivan innehåller åtta finstämda, egna låtar där Malins varma, fria stämma samspelar i en lyrisk och harmonisk dialog med cello, kontrabas och gitarrer. Rakt ur hjärtat skriver hon poetiska och underfundiga texter som lyssnaren kan ta till sig och känna igen sig i. Hon fångar tankar, reflektioner och små historier om vardagens funderingar och dilemman. I det personliga tonspråket hörs Malins influenser av 60- och 70-talets folksångare, musiken hon växte upp med genom sina föräldrars vinylsamling. Moderna singer/songwriters gör också avtryck i denna varmhjärtade debut.

Soloprojektet tog fart i Norge där Malin bott de senaste åren. Nu är hon tillbaka i Stockholm med fokus på soloprojektet och med en releasekonsert för albumet på Teater 3 den 24 maj 2019, samma dag som albumet släpps.

Varmt välkomna att fira skivdebuten med Malin och lyssna på hennes musik! Passa på att förköpa vinylskivan till ett lägre pris endast här på Kulturbiljetter.se tillsammans med förköp av entrébiljett, och så får du den på Teater 3 signerad av Malin!

Efter spelningen blir det eftermingel på Folkbaren, ett stenkast från Teater 3!

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se

Synpunkter?