Välj datum

Det svänger mot jul

Bålsta kammarkör, under ledning av Gunnar Klum, är en fristående kör med ca 30 sångare.  Kören framför flera av de stora klassiska körverken, men även jazz, gospel, visor och profanmusik. 

Vår körledare Gunnar Klum är en välutbildad körledare, sångsolist och sångpedagog och han är en etablerad och välkänd baryton i Sverige. Han fick Håbo kommuns kulturstipendium år 2019.

Kören har gjort ett flertal körresor genom åren såväl inom landet som utomlands (nordiska länderna, Tyskland, Ungern, Italien, Irland, Spanien, Polen, Österrike, Frankrike, Tjeckien) och har där haft uppskattade konserter.

Mattias Gunnari är tenor från Strängnäs och numera bosatt i Stockholm. Mattias har framträtt som Prinsen i Snödrottningen vid Kungliga Operan och som Flavio i Norma på Folkoperan i Stockholm. Mattias har studerat vid Operahögskolan i Stockholm, Kungliga Musikhögskolan och Musikhögskolan i Örebro.

Ulf Johansson Werre är pianist, trombonist, vokalist, kompositör, arrangör och orkesterledare som får det att svänga ordentligt!

La Femme är ensemble med sången i centrum. Utbildade på Musikhögskola med flöjt, cello, orgel och sång. Nyfiket samspel, en blandning av genre och instrument, lekfulla arrangemang kännetecknar gruppen:
Ammi Hedman, Helena Jacobsén, Linda Carlberg och Nena Hallgren.

Arrangemanget genomförs i samarbete med Håbo komun och Studieförbundet Vuxenskolan.

 

Köp biljetter
Synpunkter?