Välj datum

Impro Comedy Night - Live action rollspelskväll!

4:e teatern / Kopparlunden

ons 25 sep 2024 kl 18.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i september 2024.

Klicka här för att se arrangörens nuvarande evenemang.

Varmt välkommen på 4:e teaterns live-action rollspelskväll – en impro comedy night i sann DnD-anda!

Under kvällens första akt kommer ni i publiken välja ut en av våra skådespelare till kvällens ”Game Master” som kommer att leda och guida handlingen framåt.

Tillsammans med Game Mastern kommer ni därefter få hjälpa oss skapa character sheets för våra karaktärer. Ni och GM kommer använda er av bland annat ”dice rolls” för att avgöra vilka egenskaper och färdigheter våra karaktärer kommer ha med sig på äventyret. Ni kommer även få vara med och utveckla karaktärernas ”back stories”, alltså det som förklarar deras motivation samt erfarenheter. Ni bestämmer, det kan bli hur tokigt som helst och det är helt okej! Man måste in ha så mycket erfarenhet av rollspel för att ha en rolig kväll!

Ni kommer även ha möjlighet att bygga upp ert eget ”inventory” som kan hjälpa skådespelarna framåt i handlingen.I akt två börjar själva äventyret och Game Mastern kommer tillsammans med er i publiken sätta ihop förutsättningar för scenerna, vilka situationer som spelarna ställs inför, deras initiatives samt utföra så kallade ”skill checks” som avgör om en karaktär lyckas med en viss handling eller inte utifrån sina färdigheter. Vems

Kommer du utklädd får du 20% rabatt på biljetten! 

 

Synpunkter?