Välj datum

Jorma Heart Jorma Soul

Den 40-årige trubaduren Jorma är på Sverigeturné för att bygga upp en potentiell fanclub. Egentligen gör han det mer i hopp om att återförenas med sin stora ungdomskärlek Cecilia- Marie. Hon som han inte kan glömma. Hon som han inte sett sen den där ljumma sommarkvällen i Malung på dansbandsfestival för nästan 25 år sen. Var är hon nu? Kanske att hon hör talas om hans show och bestämmer sig för att dyka upp?

Jorma bjuder på en blixtrande egensnickrad show, med den ena svenska dansbandshiten efter den andra arrangerad till finskt disco och finsk tango. Han delar bjussigt men lågmält med sig av sin livshistoria och livskunskap. Hur går du vidare när du inte kan glömma din stora ungdomskärlek? Är det ens möjligt?

En dramakomedi på en hel del finska, men med knackiga svenska nyckelrepliker, så att även de med en halvhyfsad svenska har en chans att följa med.

2 timmar och 20 min inklusive paus och en karaoke ledd av Jorma själv.

Scenkonstverket presenterar nyskriven dramatik av Jani Lohikari i regi av Malou Zilliacus. Jorma gestaltas av Kalled Mustonen. Verket ramas in med musikaliska arrangemang av Marko Lohikari och videoprojektioner av John Jarlelind. Producent är Camilla Allgulander. 

Språk: finska och svenska
Målgrupp: vuxna samt ungdomar från 16 år
Längd:
Akt 1: 75 min.
Paus: 20 min
Akt 2: 1 timmes karaoke ledd av Jorma 

En samproduktion mellan Kaveri-kollektivet och UusiTeatteri, i samarbete med Turteatern och Riksteatern.
Produktionen har stöd av Kulturrådet, Region Stockholm och Stockholms Stad. 

Köp biljetter
Synpunkter?