Välj datum

Kurs i kulning med Lovisa Liljeberg

Välkommen på helgkurs i kulning och lockrop!


I den här kursen lär vi oss grunderna i kulning, du får utforska din unika röst och den häftiga känslan när rösten bär över skogen, starkt och kraftfullt. Kursplats är vackra Svedbovallen, en levande fäbod med ett magiskt fint eko - och har vi tur kanske djuren svarar oss. Med hjälp av enkla och lättsamma övningar går vi på upptäcktsfärd efter röstens kärna, din alldeles egna klang och kraft. Vi varvar sköna röstövningar med  med lockrop och vallvisor.

Inga förkunskaper krävs, bara lusten att använda och utforska din röst! Även du som har kulat förut är hjärligt välkommen, en del individuell handledning ingår för den som önskar.


Hela eller delar av undervisningen kommer att vara förlagda utomhus och vi kommer att vandra i skog och mark, så du bör ha oömma kläder efter väder och bra skor eller stövlar med dig.
Fika, smörgåsar och liknande finns i caféet, men behöver du stadigare lunch än så, så tar du med egen.

Lärare på kursen är Lovisa Liljeberg, folksångerska och sångpedagog med gedigen kunskap i området vallmusik, fäbodkultur och röstens kraft. Hon leder dig genom kursen med trygg och varm hand, ett behagligt lugn och mycket skratt!

Datum: 3-4 augusti 2024
Tid: 3 aug: 10-15.30 inkl 1 timmes lunch och fikapaus.
       4 aug: 10-12.30

Pris: 1450:-
Max 12 deltagare

Plats: Svedbovallen, Järsvö

Köp biljetter
Synpunkter?