Välj datum

Allsångskonsert - Lasse i våra hjärtan!

Svärdsjö Gammelgård / Svärdsjö

Lasse i våra hjärtan - en allsångskonsertkonsert till minne av Lasse Berghagen!.
Lasse hade sitt hjärta i Svärdsjö under hela sitt liv. Där fann han inspirationen och kreativiteten, där skapades många av hans dikter, som tonsattes med genuina harmonier. Diktaren och trubaduren fulländade en fantastisk visskatt till eftervärlden till stor del i sin kammare i Svärdsjö.

Lasse har på många sätt bidragit till kulturen i Svärdsjö, på senare  år minns vi särskilt den fullsatta "Allsången" på Svärdsjö Gammelgård under fyra somrar och familjemusikalen "Teddybjörnen Fredriksson och Jakten på Silverhåven" som spelades under pandemin.

Allsångskonserten  anordnas till minne av Lasse där kända svenska artister framför egna låtar men också tolkar Lasses visor där publiken får möjlighet att delta  i allsång. 

Kom och sjung tillsammans med: 
Shirley Clamp, Lisa Miskovsky, Bengan Jansson, Henrik Åberg och Mattias Berghagen.

Tillsammans med artisterna som också var goda vänner med Lasse vill Svärdsjöbygden bevara och minnas den visskatt som Lasses lämnat efter sig. 

Hela behållningen för konserten går till välgörande ändamål i Svärdsjöbygden! Projektet ”Rädda Svärdsjöliften” står först i kön med målet att på ideell väg, till förmån för våra barn och unga, återskapa en av kommunens finaste fritidsgårdar.
 

Köp biljetter
Synpunkter?