Välj datum

Hökis Visrum Presenterar Magnus Marcinkowski

HökisVisrum / Hökarängen

tor 23 maj 2024 kl 19.00 – AVSLUTAD

Magnus Marcinkowski är vissångare född och uppvuxen på Gotland, numera bosatt i Göteborg. Han gick Nordiska visskolan 1992-1993. Just nu går han fördjupningsåret på visskolan. Är med i den fria musik/dans/teater-gruppen Big Wind som turnerar i hela Sverige, där medverkar han som kompositör, musiker och skådespelare. Aktuell med sin soloföreställning Jag och min gitarr där han fyller scenrummet med rösten, 40 gitarrer och berättelser om sin familj.

Magnus skivdebuterade i februari 2023 med Sånger från Drömmens reservoar. Skivan är nominerad i kategorin årets Visa på Manifestgalan 2024. Drömska, poetiska visor blandas med humoristiskt uppkäftiga protestsånger och en och annan blues. 

Så här skriver Visans vänner i Göteborg:

"Efter att ha sjungit visor i sisådär 30 år har Magnus nu släppt sin debutplatta. Iblandär det bra att ta god tid på sig. Det är tydligt att dessa Sånger ur drömmens reservoar, som också är namnet på skivan, behövt tid för att växa fram och mogna
till vad de blivit. Magnus är både göteborgare och gotlänning. Som medlem i gruppen Big Wind är han en uppskattad kompositör, musiker och skådespelare."
 

Vi serverar fika i pausen för 30:-
Vi öppnar kl 18.00 - kom och se vår fina Cornelisutställning!

Hjärtligt välkomna.

Synpunkter?