Välj datum

Skogsfesten nr. 12

Fredagen den 31 maj till söndag morgon den 2 juni 2024 drar vi ut vårt sladdkrafs i skogen för en tvådagarsfestival som sent ska glömmas.

Tänk dig:

Du skriker dig hes med näven i luften till ett band innan du dansar till gryningen. En tår faller när du ser solen gå upp över Dalsland från utsiktsplatsen uppe på berget. Du lär känna en ny vän under en gran och smider revolutionära planer. Eller kanske har du tagit med dina ungar och tar ett dopp i sjön innan ni sitter i gräset framför en tidig spelning på stora scenen.

Tillsammans skapar vi ett utopiskt minisamhälle till festival i Dalslandsskogen under en helg. Som alltid kommer det finnas spelningar, konstverk, dj-set och aktiviteter. Som alltid kommer mat serveras i kåsor, DIY-andan spira och snällheten lysa upp natten.

Festivalen skapas helt ideellt av en grupp människor som tycker det är kul att skrota runt, skapa kultur, bygga av svinn och lära oss av varandra.

“Det är roligt att vara riktigt jävla puckat hardcore för något bra”, lyder en av våra deviser. Vi vill skapa en festival som inte kostar skjortan vare sig för besökare eller miljö.

Biljetter och priser:
Festivalpass Ordinarie (fredag-söndag): 625 kr
Endagsbiljetter fredag: 375 kr
Endagsbiljett lördag: 375 kr

Sök in som funktionär:
Vill du hjälpa till som funktionär innan, under eller efter festivalen? Anmälningsformulär finns på vår hemsida och sociala medier. 

Camping:
Det går att tälta på en avsedd camping eller fritt i skogen. Vi har också några få platser vid en lugn camping/familjecamping ca 10 min promenad från området, för dom med barn som behöver sova tidigt. Finns även ett fåtal platser för husbil/husvagn. 

Hur du kommer hit:
Festivalen ligger i en skog en promenadväg på 25min från Lästviks Säteri i Dalsland. Till Lästviks Säteri går det att ta sig med Västtrafik, bil, till fots eller cykel. Vi kommer att köra skytteltrafik till och från säteriet.

Mer info om festivalen och hur du kommer hit hittar du här:
https://www.skogsfesten.se/festivalinfo

Köp biljetter
Synpunkter?