Välj datum

Musik och meditation

Bilda-huset, Hälsingesalen / Söderhamn

fre 3 maj 2024 kl 19.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i maj 2024.

Välkommen till en oförglömlig kväll med det dynamiska paret Terry Oldfield och Soraya Saraswati, där musiken och meditationen förenas i en magisk symbios. Upplev en unik upplevelse av harmoni och inre frid som kommer att lämna dig berörd och förnyad.

Terry Oldfield och Soraya Saraswati är båda framstående musiker som har gjort betydande bidrag inom genren musik och meditation.

Terry Oldfield är en brittisk multiinstrumentalist och kompositör som är känd för sin förmåga att skapa vackra och atmosfäriska ljudlandskap. Han är mest känd för sitt spel på tvärflöjten, men behärskar också andra instrument som gitarr, keyboard och slagverk. Terry Oldfields musik kännetecknas av en lugn och meditativ atmosfär, där varje ton och melodi är noggrant utvald för att skapa en känsla av frid och inre balans. Hans kompositioner har ofta en spirituell dimension och har inspirerats av naturen och olika kulturer runt om i världen.

Soraya Saraswati är en australisk sångerska och musiker som specialiserat sig på världsmusik och mantra-sång. Hennes musikstil innefattar influenser från indisk klassisk musik, new age och keltisk musik. Soraya Saraswatis sång är känslosam och fyllig, och hennes röst har en förmåga att föra lyssnaren till en djupare meditativ tillstånd. Genom sina sånger och mantra-utföranden förmedlar hon en känsla av andlighet och inre resa.

Tillsammans skapar Terry Oldfield och Soraya Saraswati en unik musikupplevelse där deras olika stilar och talanger förenas. Deras samarbete resulterar i en harmonisk fusion av instrumentala ljud, sång och meditation, vilket ger lyssnaren en möjlighet att utforska djupet av sin egen medvetenhet och uppnå inre frid.

Synpunkter?