Välj datum

Panik på Klinik

Fars om skönhetsbranschen med dörrspring, missförstånd, dubbelspel och minst en skandal som hotar. Handlar om en kvinnlig idealist och en manlig egoist samt, en b-kändis som vill ha stora bröst, en kvinnlig journalist som anar ett scoop, en dum manlig tjuv som jobbar som klinikassistent samt en EU-kontrollant. Kliniken får nämligen EU-pengar eftersom man egentligen endast opererar människor med krigsskador – vilket inte hindrar chefskirurgen att skönhetsoperera svart efter stängningstid. 

"Upplev en oförglömlig kväll på Kongresshusets magnifika scen med "Panik på Klinik"! Följ med på en galen resa genom en sjukhusvärld fylld av förvecklingar och skratt. Adde Malmberg, en av manusförfattarna, har skapat en komisk symfoni som garanterat får dig att skratta högt.

Möt en färgstark ensemble av karaktärer i denna komedifulla föreställning, där varje scen är en överraskning. Missa inte chansen att vara en del av detta teateräventyr! Köp dina biljetter nu och förbered dig på en kväll av underhållning och skratt på Kongresshusets scen. Det här är en föreställning du inte vill missa - boka dina platser och låt skrattfesten börja!"

Medverkande:

AnnaCarin Lilja, Bobo B Ekelin Wiefel, Gunilla Bördin, Inger Andréasson, Peder Skoog, Reine Andreasson, Stig Appelkvist, Tuija Siikaniva

Regissör: Susanne Barrstrand

Inspicient/rekvisitör mm: Lotten Lind

Köp biljetter
Synpunkter?