Välj datum

Caro Luna & Friends - a soulful journey through Latin America

aliasTEATERN / Vasastan

lör 25 nov 2023 kl 19.30 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i november 2023.

Caro Luna, sångerskan med den djupa och berörande rösten, med många år bakom sig som hyllad latinartist, tar nu stora snabba kliv som soloartist, och har på mindre än ett år släppt ett hyllat debutalbum (Estudio sobre el amor), en video och två EP’s (Cada Día och Para Amar). Nu kommer hon till aliasTEATERN för en intim konsert.

- Det känns fantastiskt att äntligen få dela min värld genom min musik, säger Caro Luna, som växt upp i Stockholm med uruguayanska föräldrar. Barndomsårens somrar spenderades i Montevideo och Acapulco och genom åren har det blivit många vistelser i olika latinamerikanska länder, bland annat ett års musikstudier i Havanna. Caro Luna skriver och komponerar all sin musik.

Caro Luna utforskar stora delar av den latinamerikanska kontinenten i sin musik: melankoliska visor influerade av brasiliansk folkmusik, kubanska boleros och uruguayanska milongas, blandat med mer tempofyllda mexikanska rancheras och venezolanska joropos. Sökandet efter den sanna, djupa, villkorslösa kärleken och en plats att kalla hem, är ämnen som återkommer.

Caro Luna placerar sig i den stora latinamerikanska sångtraditionen från Chavela Vargas och Mercedes Sosa över Lila Downs och Natalia Lafourcade och för den vidare på europeisk mark med ett djupt personligt tilltal och poetisk kraft.

Dörrarna öppnar kl 19
Konsert - 19:30-21 (med paus)

Dryck finns att köpa i vår teaterbar under kvällen.

Pris: 150 (student/arbetslös: 100 kr)

Synpunkter?