Välj datum

Familjen Addams

Familjen Addams, är för många av oss känd som den annorlunda – för att inte säga knäppa – familjen med lätt makabra levnadsvanor. Vi har sett den som tv-serie, som film och som tecknad serie. Och nu är det dags för musikalen Familjen Addams!
Familjen Addams består av pappa Gomez, den sentimentala pappan. 
Mamma Morticia, en sval men passionerad kvinna. 
Tonårsdottern Wednesday, som är som tonåringen mest … eller kanske inte.
Och så Pugsley, lillebrorsan, som har en förkärlek för tortyrredskap.
Hos familjen bor också Gammelmor Addams, Onkel Fester, som är kär i månen samt den hårbeklädda Kusin It och  den lojala Frankensteinliknande betjänten Lurch, vars ursprung är okänt, men som möjligen kommer från ”andra sidan”. För naturligtvis umgås familjen även med de döda. Därifrån får man väl tro att även den vandrande handen, The Thing, kommer.
Lägg till den byråkratiskt strikte Mal, hans frustrerade fru Alice och deras högst vanlige son Lucas som förälskat sig i Wednesday Addams! 

I ett stort viktoriansk hus lever Familjen Addams sitt liv, allt medan de med glädje bryter mot normer och tjusas av det som de flesta av oss tycker är obehagligt … Och så långt känner vi igen dem från tv-serier och film. Men i den här musikalen har manusförfattarna Marshall Brickman och Rick Elice vävt in en ny konflikt: Tonårsdottern Wednesday blir kär. I en helt vanlig ”normal” kille. Och nu ska hans föräldrar komma på besök på "en helt vanlig middag". Välkomna på familjemiddagen från helvetet. Wednesday Addams skall presentera sin pojkvän Lucas och hans föräldrar för sin familj, och de kunde inte vara mer olika.
Som bäddat för succé i sann Addams anda!

Musikalen är en familjeföreställning, men de allra yngsta kan behöva en hand att hålla i pga läskiga udda karaktärer & skrämmande mörk humor.

Föreställningen är 2.5h lång inkl paus 

Köp biljetter
Synpunkter?