Välj datum

ORIGINAL GODS - Fåglarnas skolgård (5-10 år)

Original Gods är en varm och humoristisk dansteaterföreställning om småfåglarnas skolgård. Fåglar som liknar människor och är snitsiga, fiffiga, snabba, veliga, vaggande och vingliga. Vi dansar en skolgård och den stora kärleken till andra småfåglar. På skolgården finns också de två kompisarna, dödsbästisarna, och en berättelse om hur det kan kännas när vänskap förändras.

Föreställningen undersöker vänskap, förändring, allas våra egenheter och hur vi människor är med varandra. Original Gods vill prata om skolgården som lekplats och slagfält, om värme, kärlek och rädsla. Om hackordning. Blod och fjädrar. Om luft och tyngd och rymd. Och om vänskap som förändras. Original Gods handlar om fåglar som liknar människor. I detta allkonstverk dansar vi värme och den stora kärleken till leken och andra småfåglar.

Föreställningens längd: ca 30 min.

Koncept Anne Jonsson, Åsa Lundvik Gustafson och Hanna Cecilia Lindkvist Regi Anne Jonsson Koreografi Anne Jonsson i samarbete med Åsa Lundvik Gustafson och Lisa Nilsson Scenografi och kostym Hanna Cecilia Lindkvist Medverkande Åsa Lundvik Gustafson och Lisa Nilsson/ Sanna Lundström Musik Maja Långbacka och Matilda Bådagård Dramaturg Anders Duus Sömnad Karolina Serning Ljusdesign Magnus Pettersson Tekniker Anthony Cooks Dekorbygge Svensk Dekorproduktion AB och Marcus Racic Lanseringsfoto Klara G Producent Lina Karlmark

Köp biljetter
Synpunkter?