Välj datum

Sagor vid Ån

SALONG CENTRAL / Gnesta

sön 14 maj kl 14.00 – AVSLUTAD
sön 21 maj kl 14.00 – AVSLUTAD
sön 28 maj kl 14.00 – AVSLUTAD

Välkommen på en magisk sagostund på Salong Central! 

Det rullas deg, det penslas ägg och pärlsocker strös överallt. I doften av nybakade bullar pratar och grubblar två vagabonder medan de vaktar sin magiska kittel. Magdi och Dag skapar  tillsammans en magisk värld som går att besöka då och då. De berättar alltid en ny saga, Dag med sin mjuka djupa röst och Magdi med sin makalösa mimik. Ljuva toner, magiska scenerier och klassiska sagor som du kanske inte känner till. De ställer frågor ibland och väntar på svar. Är du redo att följa med och bli trollbunden?

Beky+Andersson skapar en serie upplevelser av klassiska sagor där barn och föräldrar kan uppleva berättelser på nytt. Med ljus, ljud, projektioner och skådespel berättas en ny saga varje gång.

Av och med Magdi Beky Winnerstam och Dag Andersson

Om oss

Vi driver Terrastella Scen & Film och är initiativtagare till det nystartade scenkonsthuset Salong Central, i Gnesta. 

 

Varför sagor och varför scenkonst?

I tider av osäkerhet och oviss framtid där vi allt oftare konfronteras med hopplösa framtidsutsikter, kan gemensamma berättelser och mötesplatser skapa hopp och gemenskap. Berättelser kan formulera rädslor i en trygg form och genom scenkonstens magi kan dessa formas till en helhetsupplevelse som delas med andra i publiken. En upplevelse med andra. Tillsammans.

Köp biljetter
Synpunkter?