Välj datum

Metamorfos

Äntligen, de är tillbaka!

De ivriga naturälskarna Bosse, Berra och Britta kommer återigen att guida er rakt ut i den ljuvliga försommarskogen när förra årets publiksuccé är tillbaka.

En föreställning i skogen om skogen. Ett komiskt, allvarligt och absurdistiskt utforskande av oss människor och vårt förhållande till naturen.

Ta på dig bästa vandringskängorna, kläder efter väder och packa fikat för en natur-teaterupplevelse där den gemensamma skogspromenaden är lika viktig som föreställningen själv.

Vi är tillbaka till födelseplatsen för vår teater. Det var här allting började våren 2016. Välkomna till vackra Sundborn kära publik!

Med ljus, ljud, nykomponerad musik, sånger och dans flyttar teatern rätt ut i skogen för att låta naturen bli medspelare på scenen. Ett verk om skogen, dess betydelse för oss människor och vår längtan dit. En samtidsskildring som försöker återknyta de band som vi till viss del tappat i vår digitaliserade värld. En stunds meditation kring att vara människa i ett ekosystem ur vilket vi byggt hela vår existens. 

Köp biljetter
Synpunkter?