Välj datum

Tartuffe

Rynge Teater / Rynge

lör 22 jul kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 26 jul kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 27 jul kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 29 jul kl 16.00 – AVSLUTAD
ons 2 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 9 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 10 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 11 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 12 aug kl 16.00 – AVSLUTAD

Tartuffe av Molière, en slipad bedragare, lurar sig in hos en välbärgad familj med hjälp av sin retoriska förmåga. En kris uppstår i familjen och dramat utvecklar sig. En klassiker i modern tappning med hög konstnärlig kvalitet. I år blir det den lustfyllda Molière som tar plats på scenen och bjuder på både allvar och skratt.

Rynge Teater är "teatern mot alla odds". En kaféteater som ligger ute på den skånska landsbygden, dock inte på Österlen där det kryllar av gallerier, musikställen och andra kulturinrättningar. Nej, Rynge Teater ligger väster om Ystad i lilla och otillgängliga Rynge. Hit kommer inga bussar, tåget rasar förbi i 160 km/tim, bokstavligen på ett par armslängds avstånd från teatern. Men här tar vi teaterkonsten på allvar, mot alla odds.  

Christer Jonssons unika "spela mot filmduk-teknik" tolkar de stora klassikerna i modern tappning med hög dramaturgisk kvalité, eftersom klassikerna belyser människans natur och ännu idag de moderna samhällsproblemen. 

Rynge Teater tillämpar inkomstrelaterade priser. Du väljer själv priskategori efter inkomst där du kan justera val efter din förmögenhet eller livssituation.

Välkommen!

Synpunkter?