Välj datum

Stäppvargen

Skogsnäs utomhusscen / Ramsele

mån 17 jul 2023 kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 19 jul 2023 kl 15.00 – AVSLUTAD
tor 20 jul 2023 kl 19.00 – AVSLUTAD
fre 21 jul 2023 kl 15.00 – AVSLUTAD
lör 22 jul 2023 kl 15.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i juli 2023.

Ett musikaliskt och psykedeliskt fyrverkeri. 

Välkommen till den magiska teatern, en tidlös plats här och nu men också en hyllning till 70-rörelsen, till frigörelsen och till alla som vågar förändra. Skogsnäs kollektivet fyller 50-år 2023 och i och med detta skapar vi en hyllningsföreställning med Herman Hesses klassiker "Stäppvargen" En saga och en resa i det undermedvetna samtidigt som det är en uppgörelse mot omvärlden och dess krav. Följ med på en resa genom musikaliska nummer, levande musik, dans, ljus och dockspel som kontrasteras mot Harrys stela och fyrkantiga omgivning.Harry själv är en melankoliker utanför den mänskliga gemenskapen, missnöjd med både sig själv och livet.

Han är en kluven varelse, halvt varg med en ursprunglig vilddjursnatur som stängts inne och förträngts av rådande moral och tradition. Sakta lockas både publik och Harry att öppna ögonen, ta några steg i det okända för att till sist hitta sig själv. 

Från kammarspel till psykedeliskt fyrverkeri, en musikalisk kväll du aldrig förr skådat.

Medverkande: Karin Jonsson, Elias Grind, Jannie Nielsen, Ingegerd Evans, Petra-Eleonora Svedberg, Jonny Persson, kamilla Sol, Lars Svedberg, Mathias Gustavsson, Arvid Nehlin

Regi: Petra-Eleonora Svedberg, Scenograf: Erik Gärdegård, Kostymör: Sara Mårskog, Maskör: Roswitha Nordieng, koreograf: Nina Puudja, Ljusdesign: Anders Elvén. Tekniker: Jon Warik.

Synpunkter?