Välj datum

Releasefest med Pocket Size & Black Baker

Pygméteatern / Stockholm

lör 25 mar kl 19.00 – AVSLUTAD

Pocket Size släpper sin femte plattan  ”Att Göra Kompisar”. 

Detta firar vi tillsammans med Black Baker och DJ:s Martin Dahl och Henrik Högman som under kvällen kommer spela handplockade psykedeliska vax som besitter en sinnesutvidgande förmåga.

När världen drog ner rullgardinen och de stackars människorna satt hemma och tryckte mellan toalettpappersbalarna så började det prunka i den kompositoriska myllan och tre nya låtar såg dagens ljus. 25 och 26 oktober 2020 spelades låtarna in i Studio Moderskeppet. Det var gråa och ruggiga dagar där ute, men inne i Moderskeppet var stämningen helt makalöst god. Mats, Anders, Mattias , Simon och Fredrik lyckades tillsammans med mig skapa en musik med en pulserande livsnerv som befinner sig i ett intensivt NU. ”Att Göra Kompisar” är den hittills mest organiska, lyhörda och samspelta musik som Pocket Size har gett ut. 

Välkomna att fira detta vinylsläpp med oss och Black Baker Lördag 25 mars 2023 på Pygméteatern. OBS! det är en mycket begränsad upplaga på 100 st LP-skivor.

Vi kommer att spela hela skivan från början till slut LIVE!

Pocket Size spelar en lekfull och dynamisk form av psykedelisk musik. Dörren öppnas även upp mot närliggande genrer som progressiv rock och modal jazz. Improviserat och komponerat material bildar tillsammans en väv där även groovet har sin självklara plats.

 

Synpunkter?