Välj datum

Härskaren - Turbomusikal med 4e Teatern

Känner du också att tillvaron är en smula svår att omfatta? Känner du att du behöver få grepp om ditt liv och din omvärld? Ett järngrepp kanske rentav? 

Då är vi sällskapet för dig. Vi är en samling mecenater med spjutspetskompetens inom ondska (gränslös), diktatorskap och nedmontering av grundläggande demokratiska principer. Vi har alla djupgående erfarenhet av totalitära härskartekniker. Då vi på ockult väg tillägnat oss evigt liv och emellan oss täcker in större delen av mänsklighetens historia, kan vi guida dig genom alltifrån okända förhistoriska envåldssamhällen, till nutidens moderna mer strömlinjeformade diktaturer. 

För att söka dig till oss, skicka CV, personligt brev, referenser och valfritt blodsoffer till ondamecenater@gmail.com.

Följ också vår livefeed på sociala medier där du kan se vår nuvarande toppstipendiat Prins Carl Philip genomgå programmet ”Från tandlös monark till skoningslös furste i tio enkla steg”. 

Vi ser fram emot din ansökan!

HÄRSKAREN är ett en turbomusikal för tre skådespelare och en operasångare. Med nyskriven musik av Awake Projects kastar vi oss in i diktaturens historia i ett huvudrullande och halsbrytande undersökande av härskande och söndrande med avstamp Machiavellis ”Fursten”. Varför envisas vi med demokratiska principer när de är så satans krångliga? Är det inte enklare någon bara sätter ner foten? Även om några råkar bli klämda under den. Är det sant som det sägs, att demokratin är hotad? Lever du i demokratins dödsögonblick?

 

Medverkande på scen:

 

Hanna Björck

Nils Granberg

Mikaela Hagelberg

Anna-Karin Håkansson

Maria Sendow

Ulrika Skarby

 

Datum:

10 Februari 18:00  

18 Februari 16:00

26 Februari 16:00

4 Mars 16:00

5 Mars 16:00

 

Biljettpris:

150kr/ordinarie

100kr/pensionär, student

 

 

Köp biljetter
Synpunkter?