Välj datum

Angela Petré och Per Jorsäter med Nadiia Hrynyshyn

Borgviks Kyrka / Borgvik

sön 6 nov kl 19.00 – AVSLUTAD

Söndagen den 6 november avslutas årets Ljus och Kultur i Borgvik på ett mäktigt sätt. Klockan 19.00 kommer Angela Petré att sjunga i Borgviks Kyrka.

Med sin fantastiska röst, ackompanjerad av Pär Jorsäter på piano kommer hon framföra musikaliska klassiker ur opera och romans-repertoaren. Med på konserten kommer även den ukrainska operasångerskan Nadiia Hrynyshyn vara. Nadiia som flytt kriget bor numera i Arvika.

Att höra henne och Angela framföra Värmlandsvisan och Ukrainas nationalsång tillsammans är en väldigt mäktig upplevelse.

Då kriget i Ukraina tyvärr fortfarande pågår för fullt - och det går mot vinter och svåra förhållanden - kommer kvällen även vara en insamling för OperationAid. Det är en svensk organisation som sedan krigets början har funnits på plats och varje dag levererar sjukvård, humanitärt bistånd och mediciner till de drabbade, på de platser där det behövs som mest. Många av er kanske sett inslag på Nyhetsmorgon och andra nyheter, där en av grundarna Elly Reynolds redogör för hur det verkligen är i de drabbade områdena.

Synpunkter?