Välj datum

Trollkarlen från Zvindersvik

Att sakna hjärna, hjärta eller mod. Att drömma sig bort. Att försöka finna den rätta vägen. Visst är det de välkända figurerna Fågelskrämman, Plåtmannen och Lejonet vi pratar om?! Eller är det måhända den ensamstående mamman från Nacka? Eller hennes son Totte som vägrar gå till skolan? Ett äventyr blir det i alla fall!

En modern tolkning av den klassiska sagan Trollkarlen från Oz, fylld med nyskriven sång och musik, glädje och mystik. Följ med oss längs den gula vägen, bland Småningar, Vinkare och förföriska blommor, så ser vi vart vi hamnar!

Kom och njut av en underhållande föreställning i underbar miljö! En föreställning för alla åldrar, gammal som ung! Föreställningen är ca 2 h inklusive paus och spelas utomhus.

Medverkande: Daniel Epstein, Frida K Eriksson, Jessica Gustafsson, Åsa Karlin, Fredrik Lexfors, Lisa Lexfors, Matti Norlin, Leija Eriksson Dominguez, Lo Lexfors, Eddie Eriksson Dominguez och Lilly Lexfors.

Regi: Therese Söderberg  Kostym: Åsa Karlin  Manus: Frida K Eriksson  Sångtexter: Daniel Epstein

Musik: Frida K Eriksson/Matti Norlin

Teatermiddag! För en riktigt somrig helhetsupplevelse kan ni välja att boka till middag före föreställningen, då serveras varmrätt kl 17 och dessert I pausen. 

Det går även att förboka från vår pausmeny vid ankomst. Där kan du välja något litet att äta, gott fika eller dricka och snacks. I baren serveras öl och vin. Då vi befinner oss på ett café är medhavd matsäck ej tillåten.

Föreställningen ges med stöd av Kulturrådet, Teaterstiftelsen samt Nacka kommun.

Köp biljetter
Synpunkter?