Välj datum

Whacko - en vanföreställning

Botulfshörnan Stadshallen / Centrum

lör 15 apr 2023 kl 19.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i april 2023.

Klicka här för att se arrangörens nuvarande evenemang.

Whacko av och med Ulf Pilov är en ovanlig monolog om något vanligt - hur depression och psykisk ohälsa kan drabba oss alla. Den tar med dig på en kärleksfull och humoristisk resa från Strindberg och UFO´n - till att läsa tankar och höra känslor.

Showen ger ett grepp om depp med råd hur man överlever genom humor och kärlek. Monologen är en kärleksfull berättelse om våra vanföreställningar om oss själva och andra. Att må dåligt är inget skämt men man får skämta om det! Receptfritt. Av/med Ulf Pilov, regiöga Figge Norling

Whacko började för 26 år sedan som en idé att göra en monolog av A. Strindbergs roman Inferno och slutade som en personlig bekännelse på en helt ny plats i livet. Inferno ekar i bakgrunden som en påminnelse om platser i livet vi vill lämna för att resa till nuet där vi vill befinna oss. Whacko ger depression ett ansikte och blir en antidepressiv föreställning som ifrågasätter våra föreställningar om oss själva.

Vi är inte våra diagnoser eller handikapp - vi är personer som drabbats av detta och det är upp till dig hur du vill uppfattas.

 

 

Synpunkter?