Välj datum

VAUDEVILLE

Teater Tre / Södermalm

lör 26 mar 2022 kl 20.00 – AVSLUTAD
sön 27 mar 2022 kl 19.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i mars 2022.

VaudeVille är en varieté-show de luxe, inspirerad av hur live-underhållningen såg ut för 100 år sedan. Närmare bestämt under den epokgörande Jazzeran eller varför inte ”Det glada 20-talet” som även sammanföll med Förbudstiden.

Denna era var Vaudevilleshowernas och live-underhållningens storhetstid, innan ljudfilmernas intåg, då stumfilmerna fortfarande var det enda konkurrerande alternativet.

I VaudeVille har vi har samlat The Crème De La Crème av kvinnliga trollkonstnärer, Charleston dansare och cirkusakrobater. Här får du som publik möjligheten att möta artisterna i en intim och uppsluppen föreställning.

På scen:

Malin Nilsson

Med över 20 år på nacken som professionell magiker, kritikerrosade shower i bl.a. Hollywood, tillhör Malin den absoluta världseliten inom sin konstart. Som tredje generationens trollkarl har hon magin i blodet och otaliga är de prestigefyllda priser hon vunnit, flertalet dessutom som den enda kvinnan i världen! Med sin fingerfärdighet och skarpa humor kan hon hypnotisera vilken publik som helst.

Sarah Lett

Sarah föddes praktiskt taget till cirkusartist. Och från Montreal och Quebec city’s circus school, blev hela världen snabbt hennes arbetsplats. När Sarah spinner sitt Cyr wheel över golvet är det omöjligt att inte trollbindas, det ser så otroligt lätt ut! Sedan några år tillbaka jobbar Sarah bl.a. för Cirkus Cirkör.

Manda Rydman

Manda fick sitt första jobbkontrakt som luftakrobat redan vid 17 års ålder. Sedan dess har hon uppträtt i otaliga cirkusproduktioner världen över och är idag tveklöst en av Sveriges bästa cirkusartister. Aerial hoop, Aerial rope and Handbalancing är hennes främsta dicipliner. Manda har även en gedigen karriär som producent av egna shower och har levererat akter till bl.a. Lars Von Trier, Red Bull och Chicago Bulls.

Maria Olofson

Efter examen från Musikhögskolan har Maria frilansat som musiker i London och Stockholm sedan 1994. Genom åren har hon ingått i ett stort antal produktioner inom länsmusiken, gjort turnéer till bl.a. Kurdistan, Hawaii och Chicago, spelat föreställningar som agerande musiker på teatrar samt varit verksam som kompositör och arrangör. Maria är känd för sin enastående komiska timing som hon har haft nytta av som kapellmästare i otaliga improvisations-musikaler och teaterföreställningar.

The DecaVita Sisters

Charlie och Rebecka DecaVita arbetar sedan många år som professionella Swing-dansare och är flitigt anlitade på events världen över. Under det senaste decenniet har de koreograferat, producerat shower, uppträtt, tävlat och undervisat i över 25 länder. Idag är Swingdans-duon den enda i världen bestående av två kvinnor.

 

Synpunkter?