Välj datum

När blir det snart? (från 4 år)

När blir det snart? (från 4 år)

- en filosofisk föreställning om Väntan.

Vad gör man när man väntar? Hur kan det kännas – läskigt, långtråkigt, pirrigt? Långtråkigt när man väntar på att mamma/pappa ska komma och hämta en på dagis eller när man väntar på att sommaren ska komma, pirrigt när man väntar på att någon ska hitta en i kurragömma, läskigt när man väntar på att gå till doktorn. Finns det olika sorters väntan?
Och när är egentligen SNART? Snart är vi framme säger dom när man sitter i bilen på väg, snart är det jul, snart måste du gå och lägga dig. Kan snart vara när som helst?

-*-*-*-

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONA-VIRUSET.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och från den 12 januari gäller nya restriktioner. I salongen tillåts endast sällskap om max åtta personer, och med minst 1 meter mellan sällskapen. Vi sänker vårt maxantal i salongen från 80 personer till max 30 personer. Eftersom publikantalet inte kommer att överstiga 50 personer vid våra föreställningar behöver ni inte visa vaccinationsbevis.

Var rädda om varandra! Tänk på att hålla avstånd vid in- och utsläpp till salongen och i foajén. Tillsammans håller vi i och håller ut.
Vi fortsätter tvätta händerna ofta med tvål och vatten och stannar hemma vid minsta tecken på symptom!

Köp biljetter
Synpunkter?