Välj datum

Klass (från 13 år)

Klass (från 13 år)

– en föreställning om klass: i skolan, i livet eller var som helst.

Det här är en rolig, svart och sorglig historia som handlar om klass. Skolklassen du går i, samhällsklassen du tillhör och klassidentiteten du har. Möjligheterna och begränsningarna beroende på var du bor, hur du använder ditt språk och vilka som är dina föräldrar.
Men det är också en pjäs om att vara människa. Hur svårt det är att göra rätt. Hur svårt det är att nå varandra.

Alex och Diana har kallats till ett möte med deras sons lärare. I samma skola som de själva gick i en gång. Läraren vill tala om sonens läs- och skrivsvårigheter men mötet utvecklar sig på ett sätt som ingen av dem hade kunnat ana…

Klass är en föreställning för dig som går i, har gått i, eller arbetar i skolan. Den berör djupt mänskliga frågor om tillhörighet, utanförskap och makt som också sträcker sig långt utanför skolans sfär.

-*-*-*-

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONA-VIRUSET.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och från den 12 januari gäller nya restriktioner. I salongen tillåts endast sällskap om max åtta personer, och med minst 1 meter mellan sällskapen. Vi sänker vårt maxantal i salongen från 80 personer till max 30 personer. Eftersom publikantalet inte kommer att överstiga 50 personer vid våra föreställningar behöver ni inte visa vaccinationsbevis.

Var rädda om varandra! Tänk på att hålla avstånd vid in- och utsläpp till salongen och i foajén. Tillsammans håller vi i och håller ut.
Vi fortsätter tvätta händerna ofta med tvål och vatten och stannar hemma vid minsta tecken på symptom!

Köp biljetter
Synpunkter?