Välj datum

Färgernas hemlighet (från 4 år)

Färgernas hemlighet (från 4 år)

- en magisk föreställning full av överraskningar och fantasi.

Idag är Farfar barnvakt åt Anna. Farfar är konstnär och vill måla. Anna vill leka men Farfar har inte tid – han måste måla så Farmorstavlan blir färdig.
Plötsligt försvinner alla färger. Allt som förut var rött och gult, blått och grönt är nu svart och vitt. Hur ska de få färgerna tillbaka?
I denna lekfulla föreställning fylld av fantasi och magi, färg och musik, får vi se Anna och Farfar få färgerna tillbaka och Farfar kan med Annas hjälp måla färdigt sin tavla. Och då kan han och Anna äntligen leka tillsammans!

-*-*-*-

INFORMATION MED ANLEDNING AV CORONA-VIRUSET.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer och från den 12 januari gäller nya restriktioner. I salongen tillåts endast sällskap om max åtta personer, och med minst 1 meter mellan sällskapen. Vi sänker vårt maxantal i salongen från 80 personer till max 30 personer. Eftersom publikantalet inte kommer att överstiga 50 personer vid våra föreställningar behöver ni inte visa vaccinationsbevis.

Var rädda om varandra! Tänk på att hålla avstånd vid in- och utsläpp till salongen och i foajén. Tillsammans håller vi i och håller ut.
Vi fortsätter tvätta händerna ofta med tvål och vatten och stannar hemma vid minsta tecken på symptom!

Köp biljetter
Synpunkter?