Välj datum

Hökis Visrum Presenterar Maja Ottilia och Sebastian Mantel

HökisVisrum / Hökarängen

sön 28 nov kl 14.00 – AVSLUTAD

Välkomna på en avskalad och intim akustisk dagkonsert med Maja Ottilia och Sebastian Mantel... Maja Ottilia är ursprungligen från Orsa i Dalarna men numera bosatt i Stockholm där hon skriver poplåtar och visor på svenska. Sebastian Mantel från Stockholm skriver låtar om sin närhet och omvärld. Han rör sig i singer/songwriter traditionen med texter på svenska med ofta reflekterande och existensiella teman på sin repertoar.

Vi serverar fika i pausen för 30:-
Vi öppnar kl 13.00 - kom och se vår fina Cornelisutställning!

Hjärtligt välkomna!

 

Maja Ottilia

Maja Ottilia är ursprungligen från Orsa i Dalarna men numera bosatt i Stockholm där hon skriver poplåtar och visor på svenska. I februari kom debut-EPn “Våra bästa år” som sedan följdes upp av singlarna “Ångrar allt” och “Bra” som även var en av finalisterna i P4 Nästa, Dalarna. 19 november avrundar hon året med den nya låten “Du får gärna välja” för att nästa år gå tillbaka till kärnan med ett mer akustiskt och avskalat sound på kommande EP vilket ni även kommer få höra smakprov på.

“Musiken har blivit mitt sätt att uttrycka känslor och få utlopp för de sakerna som ibland skaver i vardagen och det ska bli så fint att dela med mig av dem till er”  - Maja Ottila.

https://open.spotify.com/artist/7dPovXtMXwzJLLpZ4V6gaP?si=pTjAADZsQl6lwgNcmMFO6A

Sebastian Mantel

Född och uppvuxen i Stockholm skriver Sebastian Mantel låtar om sin närhet och omvärld. Han rör sig i Singer/songwriter traditionen med texter på svenska med ofta reflekterande och existensiella teman på sin repertoar.

Sebastian började skriva egna låtar i 30-årsåldern och har till dags datum gett ut två stycken 4-låtars EP-skivor och två fristående singlar. Skivorna finns att köpa på CD men även att lyssna på via Spotify och alla övriga digitala plattformar.

Under senaste året har Sebastian färdigställt nya låtar och framtidsplanen är att han ska ge ut sitt första fullängds-album med nyskrivet material lagom till sin 50-årsdag i augusti 2022.

På denna intima akustiska konsert kommer Sebastian ha med sig Ylva Wetterholm på Cello.

Artist-infosida:

https://www.facebook.com/sebmantelmusic/

Lyssnings-länk:

https://open.spotify.com/artist/4sFCSRwvNYCUwEUmBKt4tg?si=U9ad_mZQQu6jkgPF8BaStw

Synpunkter?