Välj datum

Prissättning & Offerering

Köp biljetter

Digitalt

ons 8 dec kl 10.00 – AVSLUTAD

En digital föreläsning om prissättning & offerering för yrkesverksamma konstnärer och kreatörer.

Varför är det viktigt med en offert och vad bör den innehålla ? Räcker det inte att prata igenom arbetet med uppdragsgivaren över telefon? Under föreläsningen går vi igenom begrepp som syfte / resultat, offert som avtal, delmoment och dess kostnader, rätten till materialet, 50/50 principen, häv av offert, avbokning och giltighetstid.

Pris på uppdraget, i sin helhet eller i sina delar, ska såklart vara med i en offert. Den eviga frågan är dock hur en prissätter sitt arbete? Vi kommer presentera några olika prissättningsmetoder för att värdera din tid och kompetens. Under den andra delen av föreläsningen går vi igenom prissättningsmetoder, paket, rabatter, olika kostnader för olika moment samt avslutar med en övning i vad just du kostar.

Vem är workshopen för? 
Denna workshop är för dig som är yrkesverksam konstnär eller kreatör inom områdena film, musik, scenkonst, bild och form.

Workshopledare

Peter Gahnström
Peter är utbildad kulturproducent och har varit verksam sådan sen 2006 med egen konstnärlig verksamhet utöver det. Med många års erfarenhet av att driva större kulturprojekt, främst inom det publika fältet, så besitter han kunskaper inom budget, personalplanering samt stödsystem för konstnärer och kulturskapare. Tidigare innovationsrådgivare och numer verksamhetsledare och coach på Transit.

 

Workshopen arrangeras av Transit Kulturinkubator och finansieras av Kulturrådet.

Synpunkter?