Välj datum

Porträttet med Ulrika Beijer - en kväll med musik & samtal

Stallet, Stenegård / Järvsö

tor 11 nov 2021 kl 19.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i november 2021.

Porträttet är titeln på en serie kvällar med musik och samtal på Stallet, Stenegård i Järvsö. Lokala musikprofiler samtalar med Maria Berndes och Johanna Bölja Hertzberg och framför musik som betyder mycket för dem. Vi får lära känna människan bakom musiken och lyssna till ett samtal om inspiration och drivkraft, ett samtal som förstås varvas med musik! Arrangörer är Studieförbundet Bilda i samverkan med Stenegård, med stöd av Hälsinglands Sparbank. Denna kväll möter vi ULRIKA BEIJER - sångerska, entreprenör och yogalärare!

Möt Ulrika Beijer under en timme där hon framför utvalda låtar och i ett personligt porträtt berättar om vad som driver och inspirerar henne. Hur ser hon på skapandet, vad har format henne som musiker, vilka vägval har lett henne fram till idag? Vi får lära känna människan bakom musiken och lyssna till ett samtal om inspiration och drivkraft, ett samtal som förstås varvas med musik!

Ulrika Beijer är sångerska, skådespelare, artist, producent, projektkoordinator, yogalärare och projektledare. Hon har gjort egna radioprogram i Sveriges Radio P4 och arbetat tillsammans med delar av Sveriges artistelit. Sedan 16 års ålder har hon turnerat och arbetat med delar av Sveriges musikelit i olika sammanhang.

Samtalsledare: Maria Berndes

Entré: 100 kr.
Biljett förbokas på www.kulturbiljetter.se

Arrangör: Stenegård och Studieförbundet Bilda med stöd av Hälsinglands sparbank.

Nästa Porträtt den 25 november: Anders Hall!

Synpunkter?