Välj datum

Julstök "Vi önskar oss en riktig jul".

Julstök "Vi önskar oss en riktig jul".   

En jul utan Julstök är som glögg utan pepparkakor. Ta därför med dig något gott att äta, dricka, några goda vänner och kom och fira jul i vårt sällskap. 

På scenen står Frederik Nilsson och Maria Havrell samt Novemberbandet som består av Tommy Karlsson, Richard Danielsson Jansson, Tommy Tikka, Kim Gunneriusson, Michael Eriksson. Vi är i år dessutom förstärkta med två begåvade sångerskor- Alice Havrell och Amanda Halvorsen.

 Kocken Göran Nilsson, nu i ny kostym som julvärd,  tar hand om er i publiken på alla tänkbara sätt.  En helkväll i julens och fridens tecken men som vanligt med påhitt och infall och massor av musik. Sist och slutligen vill vi bara upprepa att det rör sig om "Picknick-teater" som har blivit så populärt.

Vidare lovar vi att för allas trygghets skull se till att lagom avstånd hålls.   

Picknick-kväll innebär att du själv tar med mat och dryck och allt du behöver för att få en mysig stund, tallrikar, glas bestick m.m. Det finns möjlighet att köpa kaffe på plats och vem vet, kanske har kocken Göran någon liten läckerhet att servera till den som önskar något till kaffet. 

Välkomna!                 

Köp biljetter
Synpunkter?