Välj datum

Piraten Patrica & pojken Vilgot (från 3 år)

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

När Piraten Patricia försöker stjäla Pojken Vilgots älskade önskemynt uppstår ett möte som direkt drar in dem i en svindlande och fartfylld skattjakt. På vägen ställs de öga mot öga inför stora utmaningar som stärker deras vänskap och förståelsen för varandras olikheter. Den som verkar tuff på utsidan kan vara mjuk och ömtålig på insidan. Patricia inser tillslut att inga rikedomar i världen kan mäta sig med lyckan i att dela glädje med andra.

Genom teaterns levande språk förs publiken in i ett möte mellan två karaktärer från helt olika världar med vitt skilda värderingar. Tillsammans tar de sig förbi hinder som gör att de sakta men säkert lär känna varandra bakom fasaderna. Barnen får uppleva den magi som uppstår på scenen när en historia väcks till liv med hjälp av enkel rekvisita, två skådespelare och deras egen fantasi.

Regi: Johan Lindelöf
På scen: Lovisa Lindelöf och Johan Lindelöf
Bok: Lovisa Lindelöf

Målgrupp: 3-7 år
Speltid: ca 25 min

​​​​​​Vi anpassar våra rutiner och förhåller oss till Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Teaterverket Svea har en stor luftig foajé och i salongen finns det möjlighet att sprida ut sig så att ni som publik kan på ett säkert och tryggt sätt uppleva magin med ett teaterbesök.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor gällande ert besök.

Synpunkter?