Välj datum

MÖT MIG I GRYNINGEN

Ett kärlekspar sköljs upp på en strand efter en våldsam båtolycka. När den första chocken och euforiska lättnaden lagt sig börjar de två kvinnorna leta efter en väg hem, men inser snart att de inte alls känner igen platsen. Känslan av att något inte stämmer stiger med upptäckten av att de inte är ensamma – finns det hjälp att få, eller är hotet större än vad de först trott? Medan skymningen faller över det omslutande havet kommer en hisnande insikt krypande om vad som verkligen krävs för att de ska lyckas ta sig därifrån.

BATALJ Scenkonst presenterar stolt Sverigepremiären av den prisbelönta brittiska dramatikern Zinnie Harris pjäs MÖT MIG I GRYNINGEN. 

"Det finns alltid parallella universum, varje ögonblick skulle kunna delas…”

Längd: ca 80 min, ingen paus.
Spelas på svenska.

Vi följer myndigheternas rekommendationer noga och anpassar publikmängd efter dem. Kostnadsfri om- eller avbokning gäller om nya restriktioner skulle förhindra teaterbesök. Våra publikvärdar på plats ser till att in- och utsläpp samt placering i salongen sker på ett säkert sätt som följer rådande rekommendationer. 

Manus: Zinnie Harris
Regi, scenografi, ljus- & ljuddesign: Johan Bark
Översättning: Tove Simonsen & Moa Åström
I rollerna: Tove Simonsen & Moa Åström
Foto: Thomas Hultgren
Foto & klipp trailer: Rasmus Franzén & Max Maccarone
Produktion: Tove Simonsen & Moa Åström, BATALJ Scenkonst
Förlag: Colombine Teaterförlag

Teater Tre är tillgänglig med rullstol, det finns anpassad toalett, och längst bak i salongen finns 8 rullstolsplatser. Önskar du boka en av dem, köp biljett som vanligt här och skriv sen RULLSTOL i anvisat fält när du fyller i dina uppgifter. Alternativt meddela oss efter genomförd bokning, genom att maila till info@bataljscenkonst.com.

Pjäsen riktar sig till vuxna och unga från gymnasiet och uppåt. Föreställningarna kl 14.00 den 14, 15, 21 och 22 oktober är reserverade för bokningar från gymnasie- och folkhögskolor. Det kan finnas platser kvar dessa datum även där det står "utsålt" här på Kulturbiljetter. Är du lärare och vill ta med din klass på föreställningen? Kontakta oss på info@bataljscenkonst.com eller 0704403654.

Köp biljetter
Synpunkter?