Välj datum

Blues Night

Blues Night

Himlen gråter… Peps har lämnat jordelivet men uppstår allt som oftast i musiken. Räkna med en hel del hyllningar till denna blues-gigant under kvällen.

 

Jalle Lorensson behöver knappt någon presentation. Han grundade Wilmer X 1978 och har sedan dess varit en institution i svenskt musikliv, bland annat har han spelat med Roxette. Jalle kommer att bjuda på energi och musik-lust så det räcker och blir över!

 

Bill Öhrström, ”Grand Old Man” inom svensk blues! Bill har arbetat som musikalartist, fotomodell, musiker, skivproducent m.m. Han har spelat med Jimi Hendrix!!!, Boz Scaggs, Peps, Jefferson Airplane, Mothers of Invention, Cornelis m.fl. Bill är ständigt aktuell och släpper snart sin nya skiva, ”Ogift” med låtar på svenska.

 

Hanna LaFleur, musikalartist som för kvällen sadlar om och sjunger blues med starka känslor och magisk inlevelse. Hanna kommer att bjuda på en repertoar som rör sig i bluesens utkanter, kom och lyssna så får ni höra vad vi menar!

 

Moa Swanström/Borenberg är en ung gitarrist som älskar blues och kommer att bjuda er på solo-gitarr genom hyllningar av några av bluesens giganter.

BergaBlues kommer att hålla ihop kvällen och bjuda på en del av sina låtar samt blanda sig i alla andras.

 

Övriga musiker på scen:

Pelle Trazan Jonasson. trummor

Lasse Berg, sång, munspel

Palle Olsson, gitarr

Fredrik Kronbäck, bas

Jacob Gustafsson, piano

Gustav Jardenäs, saxofon

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?