Välj datum

Operaturbo livestreamad

Köp biljetter

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

Operaturbo livestreamad

Utöver ordinariebiljetter till 4:e teatern säljer vi även biljetter till en livestreamad version av Operaturbo.

Vi slaktar kärleksfullt operor och gör dem kortare och lättare att förstå utan att göra avkall på skönhet och innehåll. Det här är opera för dig med lite tid, tålamod, kort koncentrationspan, eller som bara vill uppleva undersköna operatoner i vardagen. Opretentiös högkvalitativ opera men med låga trösklar.

Vad betyder turbo?
Vi repeterar en eftermiddag och spelar dagen därpå. Föreställningarna är alltså helt unika och exklusiva då de endast spelas en enda gång.

Vi tolkar kända operor men kokar ned dem till deras essens. De mest kända musikstyckena och hela librettot (storyn) på högst 45min. Det hela leds och regisseras Fredrik Lundqvist och Ensemblen består av skådespelare från 4:e teatern samt professionella operasångare från bli Folkoperan i sthlm.

Vi kan utlova en galen upptäcksfärd i i operakonstens urskog, vacker sång, mycket skratt och märkliga infall. Ingen på scenen kommer kunna vare sig sina repliker eller sina scenerier men alla kommer ändå, med lust och glädje, kasta sig ut i turbotolkningens förlovade värld.

Välkommen!

Datum:
14 oktober 12.00 - 13.00
25 november 12.00 - 13.00

Arrangör: 4:e teatern. I samarbete med Öppna Kanalen i Västerås. 

Så här går det till: Ni köper en biljett som vanligt. Innan föreställningen kommer ni att få en länk via email. När det närmar sig föreställningsdag och tid klickar ni på länken och kollar på föreställningen.

Har ni några frågor kan ni alltid mejla oss på 4:e teatern: teatern@4e.se eller ring 021 - 142777

Synpunkter?