Välj datum

Operaturbo med lunch

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

Operaturbo med lunch

Vi slaktar kärleksfullt operor och gör dem kortare och lättare att förstå utan att göra avkall på skönhet och innehåll. Det här är opera för dig med lite tid, tålamod, kort koncentrationspan, eller som bara vill uppleva undersköna operatoner och god mat i vardagen. Opretentiös högkvalitativ opera men med låga trösklar.

Vad betyder turbo?
Vi repeterar en eftermiddag och spelar vid lunch dagen därpå. Föreställningarna är alltså helt unika och exklusiva då de endast spelas en enda gång.

Vi tolkar kända operor men kokar ned dem till deras essens. De mest kända musikstyckena och hela librettot (storyn) på högst 45min. Det hela leds och regisseras Fredrik Lundqvist och Ensemblen består av skådespelare från 4:e teatern samt professionella operasångare från bli Folkoperan i sthlm.

Vi kan utlova en galen upptäcksfärd i i operakonstens urskog samtidigt som du i publiken avnjuter en varm lunch med påföljande kaffe och efterrätt. Det vankas god mat, vacker sång, mycket skratt och märkliga infall. Ingen på scenen kommer kunna vare sig sina repliker eller sina scenerier men alla kommer ändå, med lust och glädje, kasta sig ut i turbotolkningens förlovade värld.

Välkommen!

Obs! Sista dag för bokning är tre dagar innan evenemanget! Detta pga matbeställningen.

Datum:
14 oktober, 12.00 - 13.00
25 november 12.00 - 13.00

Arrangör: 4:e teatern

Synpunkter?