Välj datum

KABARET KOLHUSET - En musikalisk kavalkad om livet och året som varit

Kolhusteatern ställer inte in - Kolhusteatern ställer om! Vi presenterar stolt en helt ny förställning exklusivt utformad för sommaren 2021 - KABARET KOLHUSET - En musikalisk kavalkad om livet och året som varit!

Vi är alla numera alltför bekanta med talesättet "det blir inte alltid som man tänkt sig" så vi tänkte om, från det stora till det lilla formatet, och bjuder i år in er till en helkväll i Kolhuset med dryck, spännande tilltugg och självklart underhållning. Ni kommer att få förse er med förtäring och sedan ta plats i en helt annan del av Kolhuset än ni är vana vid innan. Med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) tar vi oss sedan an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt såntdär som är livet! 

På scen får ni se de erfarna Kolhusveteranerna Josephine Thunell, Emma-Karin Maurin och Hannah Jarl och med sig har de ett band av rang bestående av Dan Jisei, Johannes Annfält, Lenne Lehtonen, Adam Nätt och Adrian Holmström. 

Det må kanske inte vara den storslagna musikal ni har blivit bortskämda med men det är nytt, det är annorlunda och något ni absolut inte får missa! 

23 juli 19.00 - PREMIÄR
25 juli 15.00
27 juli 19.00
28 juli 19.00
29 juli 19.00
30 juli 19.00
31 juli 15.00

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och tar därför endast in 50 personer per föreställning. Det kommer senare gå att köpa biljett (ej på kulturbiljetter) för att se föreställningen digitalt för de som inte har möjlighet att se den live! 

OBS! VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ VID BILJETTKÖP
Denna föreställning har bordssittning med max 4 pers/bord. Större sällskap kommer att delas upp.
Är ni ett mindre sällskap som vill sitta tillsammans med ett annat sällskap, ange detta samt deras namn i meddelande-rutan. 

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?