Välj datum

HORDEN

Ett mörker har fallit över staden. De blir bara fler och fler… Horden. En ostoppbar naturkraft som rusar fram genom stad och land. Frustar i raseri. smittar och assimilerar allt i sin väg. Ingen går säker. Karantän. En stadsmur byggs. Snart kommer ingen in, eller ut. Rekommendationen är att fly. En bostadsrättsförening. Ett hus. Ett Mega-kvarter återstår. De som valt att stanna. Ett gated community. Ett samhälle i samhället. De sista skärvorna av civilisation i staden.

Tänk dig att du är en av många. Tänk dig ett brinnande begär att hjälpa. Tänk dig att du är där i porten. Tänk dig att du ska rädda dessa vilsna själar. Själar vars hem är deras allt, deras trygghet, deras borg. Tänk dig att smittan är precis där utanför. Horden drar fram. Ta dig in! Hjälp dem tänka om! Dags för fredagsmys!

Horden är en zoom-baserad, garanterat Covidsäker, interaktiv scenkonstupplevelse i turboformat där zombiefilm och apokalyptisk härdsmälta möter politiska satir och improviserad nyårsrevy i en lustkryddad häxblandning. 

Publiken väljer hur det ska gå!

 

Regi: Fredrik Lundqvist

Medverkande: Mikaela Hagelberg, Titti Hilton, David Andersson, Sanna Persson Sannerholm, Daniel Scherp.

Urpremiär 6/3 18.00
Med övriga speldatum 8/3 - 13/3

Produktion: 4:e teatern

Föreställningen är livestreamad. Efter biljettköp kommer ni att få en länk till föreställningen via epost.

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?