Välj datum

Fuck Tinder

Det här evenemanget är under uppbyggnad.

Det är bröllopsdag! Anders och Bea ska precis gifta sig, allt är klart, släkten väntar i kyrkan, nu ska bara slipsen knytas och… PLING! Inuti Beas telefon lurar en mörk hemlighet. Och Anders får absolut inte veta något! 

Såklart får han veta…

Fuck Tinder är en farsartad komedi i två akter som handlar om kärlek och frihet i en tid där allt kan jämföras till sin yttersta spets. Like eller dislike? En applikation där du själv väljer vem du vill vara och vem du vill vara med. Två skådespelare spelar 26 roller i denna storslagna berättelse om swipes, stela dejter, sex, kärlek och krossade hjärtan. 

Hur vet du vem som är den rätta? Och är gräset verkligen grönare på andra sidan?

Fuck Tinder hade urpremiär 2017 och har utvecklats många gånger sedan dess. Nu är den tillbaka på Teaterverket Svea, och spelas kring jul! Varmt välkomna alla singlar, icke-singlar och wannabe-singlar! Och även ni som tror er hittat den rätta! Den här föreställningen är till er!

Av och med: Eline Lundeberg och Albert Häggblom
Regiöga: Per Lagergren
Ljuddesign och Tinders röst: Henrik Wenne
Scenografi: Anna Wennerhed

Spelas på Teaterverket Svea - Stora Scenen
Adress:
Sveavägen 114

Spelas:
21/12 kl. 19:00
29/12 kl. 19:00
30/12 kl. 19:00

Spellängd: 2 timmar inkl. 20 min paus

Uppsättningen produceras i samarbete med ABF Stockholm.

Med anledning av Covid-19, för att hålla ett hälsosäkert arrangemang, har vi begränsat publikmängden till 50 personer / föreställning. Det är hälften av plasterna i salongen. Detta bidrar till ett ökat avstånd mellan publiken i salongen samt en mindre mängd människor i rörelse i lokalen.

Vi förutsätter att alla som kommer som publik på våra föreställningar är fullt friska. Har du sjukdomssymptom så är du välkommen att höra av dig för att göra en ombokning, alternativt avbokning med möjlighet till återköp av din biljett.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?