Välj datum

Monica Z & Jag

Kungskvarnen / Borgvik

sön 25 okt 2020 kl 18.00 – AVSLUTAD
sön 25 okt 2020 kl 20.00 – AVSLUTAD

Unikt tillfälle att njuta av den kritikerrosade föreställningen ”Monica Z och jag” söndagen den 25 oktober. 

Välj mellan två föreställningar. 

Kom 18.00 så kan ni äta middag på Kvarnen efter föreställningen som slutar ca 19.15. Eller börja med middag och kom sedan på föreställningen som börjar klockan 20.00. 

Läs mer nedan:

Ett varmt, intimt och personligt porträtt av Monica Zetterlund, hennes sånger och liv. Artisten Lena Nilsson skapar tillsammans med sin pianist Carina E Nilsson en kväll med innerlig atmosfär fylld av glädje, humor, kärlek och minnen men den speglar också djupet och svärtan i Monicas artisteri och person. Härligt sväng, stämningsfull eftertanke och glimten i ögat. Med sin unika scennärvaro och fantastiska röst skapar Lena tillsammans med Carina en konsert som berör!

Sagt om föreställningen:

”Vilken röst, fingertoppskänsla och värme. Musikalisk underhållning i världsklass!” -   

 ”Man imponeras av Lena Nilssons fina förmåga att tränga in i och gestalta sångerna och - vilken publikkontakt!” 

Lena Nilsson, hemmahörande på Ingarö,  är en sångerska med lång karriär och ni känner bl a igen henne ifrån sånggruppen Avec som var ständiga gästartister  i SVTs ”Allsång på Skansen” under 3 år och som sålt guld med sin julskiva "Jingle Wells" tillsammans med Robert Wells. Turnéer i hela landet, ett stort antal TV-program, spelningar på jazzklubb i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar är andra sammanhang Lena medverkat i. Lenas framträdanden kännetecknas framför allt av hennes unika scennärvaro, publikkontakt och fantastiska röst. 

Carina E Nilsson hade sitt första framträdande som pianist vid tre års ålder och har allt sedan sin examen från musikhögskolan i Göteborg varit musiker på heltid.
Med drygt 6.000 spelningar i bagaget och ca 250 spelningar om året kan man nog utan att överdriva säga att hon är en av landets absolut mest anlitade och uppskattade pianister. Hennes repertoar är unikt bred och innehåller allt ifrån klassiskt till jazz, musikal, pop och rock och har i egenskap av producent, ackompanjatör och kapellmästare samarbetat med de flesta av landets etablerade artister. 

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?