Välj datum

Varelser och väsen på Svindersvik - en spännande teatervandring för stora och små

Svindersviks Brygghus / Nacka

tis 27 okt kl 13.00 – AVSLUTAD
tis 27 okt kl 15.00 – AVSLUTAD
ons 28 okt kl 13.00 – AVSLUTAD
ons 28 okt kl 15.00 – AVSLUTAD
tor 29 okt kl 11.00 – SLUTSÅLT

Efter sommarens succéföreställning Askungen är vi nu tillbaka på Svindersvik med en spännande teatervandring för hela familjen!

Gårdstomten står redo att ta med publiken på en guidad tur i Svindersviks underbara miljöer. Men oknytten har stulit nyckeln till Brygghuset, där vandringen avslutas! En nära släkting till Anna Johanna Grill passerar och erbjuder sig att ta över guidningen. Men är det verkligen säkert att ta med publiken ner till Näcken och hur klarar de mötet med skogsrået?

En spännande teatervandring full med sång och musik där anekdoter från Svindersvik blandas med varelser från den svenska folktron. Vandringen är ca 40 minuter och passar alla från 5 år.

Medverkande: Daniel Epstein, Frida K Eriksson, Jessica Gustafsson, Åsa Karlin, Matti Norlin, Leija Eriksson Dominguez samt Eddie Eriksson Dominguez.

Efter vandringen bjuds ni in att äta ljuvlig pumpasoppa med nybakat bröd, tillbehör och spökbakelser. Bus eller godis till barnen!

Begränsat antal biljetter! För att det inte ska bli trångt i det mysiga Brygghuset erbjuds endast 20 platser till soppan. Sedan finns det 16 ytterligare till enbart vandringen.

Caféet håller öppet enligt ordinarie öppettider 11-16.

Vandringen genomförs utomhus - kläder efter väder!
Vandringen innehåller ett par höga trappsteg.
 

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?