Välj datum

1920-tal, äventyr och kärlek

Ta med dig din konstförening, syjunta, ditt kompisgäng eller dina arbetskollegor och boka en egen unik visning av utställningen "Om ni inte gillar det kan ni dra åt helvete" – Ballets Suédois 1920–1925.

Kom och lyssna till den spännande berättelsen om Svenska Baletten, ett danskompani i Paris på 1920-talet.  Följ med in bakom kulisserna i dansarnas loger, via kostymer och kostymskisser, för att slutligen landa i salongen på Théâtre des Champs-Elysées. Under visningen får du lära känna flera av dansarna, kompositörerna och konstnärerna som möjliggjorde kompaniets stora äventyr. Du bjuds på en berättelse om kärlek, mod och dans.

Visningen kostar 800 kronor/grupp, är cirka 1 timme lång och ni kan vara 1–15 personer i gruppen. Kombinera gärna besöket med lite god mat på Bistro Rolf de Maré. Bistron erbjuder 10% rabatt mot uppvisande av biljett från museet.

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer och har vidtagit åtgärder för att möjliggöra genomförande av bokade gruppvisningar. 

Varmt välkomna!

Köp biljetter

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?