Välj datum

Skratt och Skräck (endast för personer i riskgrupp)

Tunnbindarevägen 2 / Falu Gruva

tor 13 aug 2020 kl 19.00 – AVSLUTAD
tor 20 aug 2020 kl 19.00 – AVSLUTAD

Teater för riskgrupper? Specialföreställningar av Skratt och Skräck!

OBS! Läs hela igenom våra riktlinjer noga innan du bokar. Vänligen Folkteatern i Dalarna.

Tillhör du de som Folkhälsomyndigheten identifierat som en riskgrupp under pågående Coronapandemi? Nu spelar vi teater för er. Vi försöker nu skapa goda förutsättningar för dig som tagit ansvar för dig själv och andra genom ökad försiktighet under pågående Pandemi att kunna gå på teater.

Starkt begränsat antal biljetter.

Långt mellan sittplatserna.

Rabatterat pris.

Enbart för dig som har varit noga med din fysiska distansiering.

Enbart för dig som enligt Folkhälsomyndigheten tillhör riskgrupper är välkommen på specialföreställningarna (Att detta efterföljs sker under eget ansvar). D.v.s. de över 70 och de som valt att isolera sig tillsammans med t.e.x make eller maka samt de som av någon annan anledning avses som särskilt känslig för smitta.

Det är den enskildes ansvar vid händelse av minsta tecken på covidrelaterade symptom att stanna hemma.

Allt deltagande som publik i evenemanget sker på eget ansvar.

Specialföreställningarna möjliggörs genom ekonomiskt stöd från Region Dalarna.

En helkväll med Humor och ryslig spänning. Två skådespelare, två monologer. Den ena baserad på en av världens roligaste böcker. Den andra på en novell från den moderna spökhistoriens fader.

Ibland är teatern bara underhållning. Ibland blir underhållningen så komisk eller ryslig att den blir tänkvärd. Sundborns Teater och Folkteatern i Dalarna presnterar sin nya berättarteater med texter från det brittiska imperiets guldålder. 
 

Tre män i en båt

Låt dig flyta med i Jerome K Jeromes Tre män i en båt. En reseskildring uppför Themsen som är känd som en av världens roligaste böcker och ett bevis för att viss humor tycks vara odödlig.

En monolog baserad på Tre män i en båt, boken som ständigt toppar listor över världens roligaste bok. Här får vi följa författarjaget och hans vänner när de gör sig klara för två veckors färd i roddbåt uppför Themsen. Vad kan om möjligt gå fel?

Vissla bara så kommer jag...

Och låt dig dras in i M R James stilbildande skräcknovell Vissla så kommer jag till dig min vän, med kusliga upplevelser och om att möta sin yttersta fruktan i en urbrittisk semesterort en kall och stormig vintervecka. Ett författarskap som inspirerat författare långt in i vår tid.

En kuslig berättelse från salongernas och de sprakande brasornas tid. En berättelse om mardrömmar, spöken och att få sin världsbild omkullkastad. Lagom ryslig och spännande underhållning från den gotiska spökhistoriens guldålder.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?