Välj datum

Tre Systrar (I Karantän)

Köp biljetter
165 kr – 190 kr

AliasTeatern / Vasastan

ons 10 jun kl 18.00 – AVSLUTAD
tor 11 jun kl 18.00 – AVSLUTAD
fre 12 jun kl 18.00 – AVSLUTAD
lör 13 jun kl 13.00 – AVSLUTAD
lör 13 jun kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 14 jun kl 18.00 – AVSLUTAD

Varmt välkommen till vårens Slutproduktion med Calle Flygares avgångselever, klass T4A, vårterminen 2020, i regi av Max Lundqvist

Drabbade av en oförutsägbar global pandemi, finner vi en teaterensemble isolerade på en herrgård. Man åkte dit för att repetera Tjechovs Tre systrar över en långhelg, som en del av ett ambitiöst teaterprojekt. Planerna var att framföra föreställningen på Orionteatern, men ingen vet hur det blir med det. En kompromisslös lockdown har förändrat allt i Sverige. Inlåsta på obestämd framtid fördjupas förståelsen för pjäsen. Månaderna går och skådespelarna blir allt mer insyltade i rollernas drömmar om en annan, bättre och ljusare tillvaro. Symbiosen mellan rollen och skådespelarens egen livssituation ger nytt liv åt denna gamla fina klassiker.

Nu har tre månader passerat och den svenska sommaren börjar skymta där ute i det fria. Skådespelarna är fortfarande isolerade, och sliter med sina roller och meningen med allting.

Självbedrägeri, lycka och humor är ledord i denna samtidsförankrade tragikomiska teaterfiktion.

Föreställningen är ca 3h, inklusive paus.

Premiär: Onsdag 10/6 kl. 18:00 på Aliasteatern.

På grund av rådande omständigheter har vi fått begränsa antalet publikplatser och prioriterat de medverkandes släkt och nära anhöriga, samt för personer i film- och teaterbranschen.

Föreställningen kommer även ges under lördag, söndag och måndag!

 

Välkomna att se T4A slutproduktion,

Calle Flygare Teaterskola

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?