Välj datum

Skratt och Skräck

Köp biljetter
160 kr – 260 kr

Tunnbindarevägen 2 / Falu Gruva

lör 8 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
sön 9 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
tis 11 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 12 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
tis 18 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 19 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
lör 22 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
tis 25 aug kl 19.00 – AVSLUTAD
ons 26 aug kl 19.00 – AVSLUTAD

En helkväll med Humor och ryslig spänning. Två skådespelare, två monologer. Den ena baserad på en av världens roligaste böcker. Den andra på en novell från den moderna spökhistoriens fader.

Ibland är teatern bara underhållning. Ibland blir underhållningen så komisk eller ryslig att den blir tänkvärd. Sundborns Teater och Folkteatern i Dalarna presenterar sin nya berättarteater med texter från det brittiska imperiets guldålder. 
 

Tre män i en båt

Låt dig flyta med i Jerome K Jeromes Tre män i en båt. En reseskildring uppför Themsen som är känd som en av världens roligaste böcker och ett bevis för att viss humor tycks vara odödlig.

En monolog baserad på Tre män i en båt, boken som ständigt toppar listor över världens roligaste bok. Här får vi följa författarjaget och hans vänner när de gör sig klara för två veckors färd i roddbåt uppför Themsen. Vad kan om möjligt gå fel?

Vissla bara så kommer jag...

Och låt dig dras in i M R James stilbildande skräcknovell Vissla så kommer jag till dig min vän, med kusliga upplevelser och om att möta sin yttersta fruktan i en urbrittisk semesterort en kall och stormig vintervecka. Ett författarskap som inspirerat författare långt in i vår tid.

En kuslig berättelse från salongernas och de sprakande brasornas tid. En berättelse om mardrömmar, spöken och att få sin världsbild omkullkastad. Lagom ryslig och spännande underhållning från den gotiska spökhistoriens guldålder.

Kommentera gärna! Vill du nå Kulturbiljetter så hör istället av dig på 08-50 25 40 80 eller info@kulturbiljetter.se.

Synpunkter?