Välj datum

SKENSTAFESTIVALEN 2022

Skenshyttans Bygdegård / Borlänge

ons 27 jul 2022 kl 12.00 – AVSLUTAD
tor 28 jul 2022 kl 12.00 – AVSLUTAD
Det här evenemanget avslutades i juli 2022.

SKENSTAFESTIVALEN ÄR TILLBAKA 27-28:e JULI 2022!

- Ännu mer, ännu bättre, men med samma kärlek!

Skenstafestivalen är en liten, exklusiv 2-dagarsfestival i Skenshyttan i södra Dalarna.

Kom till oss i två dagar och ät av vår hemlagade mat och ta del av ett sprakande program från tolv på dagen till efter midnatt. Vi har ett fullspäckat, spretigt scen- och musikutbud med kända och mindre kända artister. Dessutom händer det saker oavbrutet på festivalområdet för alla åldrar. Allt från godisregn, dans, teater, vackra överraskningar, ponny-ridning, vår berömda tipsrunda med live-inslag och kaninhoppning.  Barn upp till 12 år går gratis! Och programmet släpps inom kort!

Diverse pressutdrag från festivalen 2018:

 "En tvåbent tromb har dragit in över Skenshyttan. I virvelvindens spår har en lyxfestival i miniformat fötts."- Annonsbladet 

"Den känns väldigt levande"- Bildextra

"Den småskaliga Skenstafestivalen är en uppstickare på festivalhimlen i Dalarna och Sverige." - Dalademokraten

"Efter framträdandet var det som om alla champagnekorkar smällt, fyrverkerierna bränts av och alla festivalbesökare kunde nynnande släntra hemåt i natten och önska att denna festival ska återkomma inom en snar framtid." - Kvällsstunden

"Skenstafestivalen är en festivalbubblare på Dalahimlen"- Dalademokraten 

 

2018 blev det alltså en fullsatt braksuccé, nu gör vi om det i sommar! Vi säljer endast 400 biljetter/dag, så köp din biljett i tid så ses vi där!

www.skenstafestivalen.com

"Kaniner är snabba, känsliga, modiga varelser som inte livnär sig på andra levande ting. Dessutom hoppar dom högt. Dom är precis som vi vill vara. "

 

 

Synpunkter?